קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש

זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש
זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, קליפת תפוז מסוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. נסו זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש, אפונה הצמד סוכר עם פלפל אדום כתוש, ו עוגות תפוז עם ציפוי קצפת אננס כתוש כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב חלב, תרמילי הל, זעפרן בסיר קטן; להביא להתבשל. מחבת מערבולת להפיץ זעפרן; להסיר מן החום. לכסות ולתת תלול עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך תערובת חלב רושם 43°, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
זעפרןזעפרן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים תערובת חלב לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט; להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים שמרים 1 כפית סוכר על תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
בואו לעמוד עד שמרים הוא מומס תערובת הוא קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר, חמאה, 4 ביצים, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
להוסיף 2 כוסות קמח לנצח על מהירות נמוכה עד חלקה. הגדל מהירות למדיום. בהדרגה להוסיף 2 1/2 כוסות קמח; לנצח עד חלקה. מקציפים בקליפות תפוז מסוכרות וצימוקים. המשך להכות עד שהבצק מושך את קצות הקערה בגדילים ארוכים נמתחים, כ -3 דקות (הבצק יהיה דביק). חמאה קערה גדולה; לגרד בצק לתוך קערה לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולאחר מכן מגבת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 2 שעות.
8
חמאה 10x4 אינץ ' מלאך עוגת מחבת. באמצעות מרית גומי, לחץ קלות על הבצק כדי לשחרר אוויר. להפוך על משטח מקומח קלות; טופס לתוך חבל 18-20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מעבירים למחבת מוכנה ועוטפים סביב צינור מרכזי, דוחפים וצובטים מסתיים יחד ולוחצים על החלק העליון של הבצק מעט עם מרית גומי כדי להפיץ באופן שווה. לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד, ולאחר מכן מגבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שכמעט הוכפל, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מברשת העליון של בצק עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מפזרים קוביות סוכר מרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: זכוכית מיושנת או סלעים, צוננת.הצעת הגשה: זכוכית מיושנת או סלעים, צוננת.
14
אופים עד חום זהוב ובוחן מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב במחבת על מתלה כ -30 דקות. הפעל על rack כדי להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
* קליפת תפוז מסוכרת ניתן למצוא בחנויות מזון מיוחדות או ב chefshop.com.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
1
מכות בבצק עד שהוא יוצר גדילים נמתחים לוכדות בועות אוויר שמתרחבות עם heatthus המסייעות לבצק לעלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק