זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש
זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, קליפת תפוז מסוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. נסו זעפרן Panettone עם ציפוי סוכר כתוש, אפונה הצמד סוכר עם פלפל אדום כתוש, ו עוגות תפוז עם ציפוי קצפת אננס כתוש כתום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב חלב, תרמילי הל, זעפרן בסיר קטן; להביא להתבשל. מחבת מערבולת להפיץ זעפרן; להסיר מן החום. לכסות ולתת תלול עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך תערובת חלב רושם 43°, על 20 דקות.
מסננים תערובת חלב לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט; להשליך מוצקים מסננת.
מפזרים שמרים 1 כפית סוכר על תערובת חלב.
בואו לעמוד עד שמרים הוא מומס תערובת הוא קצף, על 10 דקות.
מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר, חמאה, 4 ביצים, ומלח.
להוסיף 2 כוסות קמח לנצח על מהירות נמוכה עד חלקה. הגדל מהירות למדיום. בהדרגה להוסיף 2 1/2 כוסות קמח; לנצח עד חלקה. מקציפים בקליפות תפוז מסוכרות וצימוקים. המשך להכות עד שהבצק מושך את קצות הקערה בגדילים ארוכים נמתחים, כ -3 דקות (הבצק יהיה דביק). חמאה קערה גדולה; לגרד בצק לתוך קערה לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולאחר מכן מגבת.
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 2 שעות.
חמאה 10x4 אינץ ' מלאך עוגת מחבת. באמצעות מרית גומי, לחץ קלות על הבצק כדי לשחרר אוויר. להפוך על משטח מקומח קלות; טופס לתוך חבל 18-20 אינץ'.
מעבירים למחבת מוכנה ועוטפים סביב צינור מרכזי, דוחפים וצובטים מסתיים יחד ולוחצים על החלק העליון של הבצק מעט עם מרית גומי כדי להפיץ באופן שווה. לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד, ולאחר מכן מגבת.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שכמעט הוכפל, כ -45 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
מברשת העליון של בצק עם ביצה מוכה לבן.
מפזרים קוביות סוכר מרוסקות.
אופים עד חום זהוב ובוחן מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב במחבת על מתלה כ -30 דקות. הפעל על rack כדי להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
* קליפת תפוז מסוכרת ניתן למצוא בחנויות מזון מיוחדות או ב chefshop.com.
מכות בבצק עד שהוא יוצר גדילים נמתחים לוכדות בועות אוויר שמתרחבות עם heatthus המסייעות לבצק לעלות.