זעתר-שפשף בקלה עם פירה חומוס חריף וקישואים בגריל
זעתר-בקלה שפשף עם מחית חומוס חריף וקישואים בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך שום, זעתר תיבול, בקלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מטבל זוקיני צלוי-חומוס עם זעתר, קישואים בגריל עם לימון לבן וזעתר, ו Koftas בשר פיקנטי עם מחית חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חומוס, habanero, שום, טחינה ומיץ לימון 1/4 כוס במעבד מזון או בלנדר. דופק לשלב מחית עבות. עם המנוע פועל, להוסיף 2 כפות שמן זית זרם איטי, יציב תהליך עד חלקה. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים חלק מנוזל השימורים השמורים כדי להשיג עקביות דקה אך יציבה כמו רוטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים קישואים בקערה גדולה טפטוף עם 1 כף שמן זית הנותרים 1/4 כוס מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים כדי לשלב.
מניחים קישואים על הצד החם של הגריל, בניצב לסורגים גריל. לבשל עד חרוך היטב, על 2 דקות, ואז להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חרוך, 1 עד 2 דקות יותר. שים בצד צלחת גדולה.
חום 1 כף שמן זית במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
טפטוף פילה בקלה עם הנותרים 1/2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומתענגים בתיבול זעתר. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים פילה דגים ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. בזהירות להעיף עם מרית מתכת גמישה לבשל בצד השני עד רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מניחים מנה נדיבה של מחית חומוס על כל אחת מארבע צלחות בודדות. דגים על גבי, לצד קישואים בגריל.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.