זפול הוא מזנון צמחוני לקטו אובו. מתכון זה מכיל 35 מנות עם 125 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 972 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, גבינת ריקוטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: .
הוראות
1
מחממים שמן בטיגון עמוק ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
2
בסיר בינוני מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. מערבבים פנימה את הביצים, גבינת הריקוטה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
1 לימון, גרידה טרייה מגוררת
חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 (14 אונקיות) פחית פלחי תפוז מנדרינה עם סירופ
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולה
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
3
מערבבים בעדינות על אש נמוכה עד לאיחוד. הבלילה תהיה דביקה.
4
זרוק על ידי כפות לתוך השמן החם כמה בכל פעם. זפול יתהפך מעצמו. מטגנים עד להזהבה, כ-3 או 4 דקות.