זרי סולת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל זר Semolina. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך קמח סולת, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: זרי חג המולד, זרי חג המולד, ו זרי חג המולד.
הוראות
שלב את כל המטרה ואת קמחי סולת, סוכר, זרעי אניס ומלח במעבד מזון. דופק עד הזרעים הם בעיקר ריסקו, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מוסיפים את חלמון הביצה, דבש, וניל, תפוזים ולימון חזה; דופק עד הבצק מגיע יחד לכדור חלק. תהפוך לחתיכת ניילון נצמד. לטפוח לתוך דיסק, לעטוף ולקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.
מגלגלים כפות בצק לחבלים באורך 5 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. צבטו את הקצוות של כל חבל יחד כדי ליצור טבעת; לסדר על 1 1/2 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים. (להחזיר את הבצק למקרר אם הוא מקבל רך מדי.) מקררים את העוגיות עד הפירמה, כ -30 דקות.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 325 מעלות F.
אופים את העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות באמצע, עד הזהב, 15 עד 18 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על תבנית האפייה. הכה את הלבן ביצה עם 1 כף מים בקערה קטנה; מברשת על העוגיות.
מפזרים nonpareils, ואז לחזור לתנור עד שנקבע, 2 עד 3 דקות יותר.
העברה למדפים כדי להתקרר לחלוטין.