זרעי אניס-עוגיות קינמון: ביסקוצ'יטוס
זרעי אניס-עוגיות קינמון: Biscochitos הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, שומן חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: טארט דלעת עם קרום אניס-זרע, צלעות חזיר בגריל עם אניס-זרע לשפשף ומנגו Mojo, ו כיכר זרעים: משובץ זרעי פרג, פשתן, אניס ועוד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז קל אפייה גיליונות.
בקערה קטנה משלבים סוכר, גרידת תפוזים ושרי, ומניחים בצד כדי לאפשר לטעמים להשרות את הסוכר. בקערת ערבוב גדולה, לשלב ביסודיות קמח, אבקת אפייה, זרעי אניס, ומלח. בקערה אחרת, לנצח את השומן עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים שומן חזיר וסוכר חדור לתערובת קמח ולשים עד שהוא יוצר מסה מלוכדת. על משטח מקומח, מגלגלים בצק לעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים לתוך מלבנים וצובטים 1 של הצדדים הקצרים לתוך deditos (בהונות קטנות) אשר יתפשט בנפרד בעת האפייה.
לציפוי, לשלב קינמון עם סוכר בקערה קטנה.
מלבנים מברשת עם ביצה מוכה ומפזרים ציפוי.
העברת עוגיות עם מרית לתבנית אפייה ואופים 8 עד 10 דקות עד פריכים וקצוות רק מתחילים להפוך זהב.
מגישים עם תה קוטה או אטול.