זרעי דלעת פוקצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זרעי דלעת פוקצ'יאן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 290 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם זרעי דלעת, מים חמים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו Fennel זרע פוקצ'ה עם זיתים Kalamatan, פוקצ'ה דלעת-אגוז עם Gruyère, ו פוקצ'ה דלעת עם Gruyere ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
להוסיף 1 כפית שמן זית, 1 כוס קמח, גלוטן חיטה, ו 1 1/2 כפיות מלח ים; להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה. ללוש זרעי דלעת לבצק. גריז קל ידיים, בצק ללטף באופן שווה לתוך מחבת פיצה משומנת קלות 14 אינץ'. מסדרים פרוסות עגבניות אדומות וצהובות חופפות על גבי הבצק.
מערבבים אורגנו, 1/4 מלח ים כפית, ופלפל; מפזרים מעל עגבניות.
מפזרים באופן שווה עם גבינה, טפטוף עם 2 כפות שמן זית.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד בתחתית הקרום הוא השחמה.
תן מגניב מעט; לחתוך טריזים.
* גלוטן חיטה ניתן למצוא בסעיף האפייה של המכולת או מזון בריאות