זרעי פשטידת דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל זרעי פשטידת דלעת. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מ Allrecipes יש 52 אוהדים. אם יש לך מלח, זנגביל טחון, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, חומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת צלויים, ו מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים.
הוראות
מניחים זרעי דלעת, מים ומלח בסיר, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני; מרתיחים זרעים במשך 10 דקות.
מסננים זרעים אבל לא לשטוף. Pat seeds יבש עם מגבות נייר להפיץ על משטח עבודה או תבנית אפייה במשך 30 דקות להתייבש.
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ממיסים חמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה עד נמס, על 1 דקה. לזרוק זרעים חמאה מומסת ומערבבים 1 כף סוכר, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, הל; לזרוק שוב כדי מעיל זרעים ביסודיות עם תבלינים.
מורחים זרעים על תבנית אפייה מוכנה בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד קלוי ופריך, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים מספר פעמים במהלך האפייה.
מפזרים זרעים קלויים עם 1 כף סוכר או לפי הצורך; מגניב לפני ההגשה.