חביצה קלאסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג קלאסי. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-7 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פשטידת פודינג קלאסית לוריין, עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, ו מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצים, סוכר ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
לבשל חלב בסיר גדול, כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר חלב מחום, ובהדרגה להוסיף לתערובת הביצה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בתמציות וניל ושקדים.
יוצקים לתוך צלחת סופל 2 ליטר עמוקה מצופה ספריי בישול.
מניחים תבשיל במחבת אפייה 13 x 9 אינץ', ולהוסיף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז פודינג יוצא כמעט נקי.
הסר תבשיל מחבת; לשרת פודינג חם או מקורר.