קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

חביתה הודית

חביתה הודית
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ רשת אוכל דורש פפריקה, בצל, צ'ילה סראנו ומלח ופלפל כשר. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חביתה הודית, חביתה הודית, ו חביתה מאסלאן הודית.

הוראות

1
חשבתי שזו הדרך היחידה להכין חביתה עד שיהיו לי סוגים צרפתיים ואמריקאים. זה מצחיק; אנחנו אוהבים את שלנו דק ומשחים קלות, ואילו הגרסה האמריקאית הקלאסית רכה וצהובה חיוורת. זה כמעט מזכיר לי פריטטה ספרדית; אתה יכול לאכול רבע ממנו עם סלט קטן וזה מכין ארוחת צהריים קלה ומשביעה. אמא שלי בדרך כלל עושה את זה לארוחת צהריים כאשר יש לה ארוחת ערב כבדה מתוכננת. זה אחד האהובים על אבא שלי! זה גם כנראה אחד מאותם דברים שאתה יכול לקבל בתחנות הרכבת בהודו: לקפוץ על הרציף, לתפוס חם "חביתה הרכבת" ואת מהירות הליכה לעבודה שבו אתה יכול לזלול משם בשלום. בליס!
2
תפוס קערה. לפצח את הביצים לתוך הקערה והיכו עד מחרטתי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מקציפים פנימה את הבצל, הצ ' ילי, הכוסברה, הכורכום והפפריקה עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מפזרים קמצוץ גדול של מלח וכמה טחינה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
תפוס מחבת טפלון בגודל 12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את השמן ומחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמנצנץ קלות אך לא מעשן. הכינו מרית / כפית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את תערובת הביצים למחבת. תפוס את המרית / הכפית ובתנועות מעגליות קטנות חלק את הבצל, הצ ' ילי והכוסברה באופן שווה סביב התבנית. זה גם עוזר להזיז חלק מהביצה הלא מבושלת אל פני המחבת החמה. מכסים ומבשלים 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
תפוס צלחת גדולה כמו המחבת שלך. משוך את המכסה והסתכל על החביתה שלך. זה אולי עדיין נראה קצת נוזלי, אבל זה לא אמור להיות סופר נוזלי. אם זה, ואז לכסות ולבשל 1 עוד דקה. החלק את החביתה, הצד המבושל כלפי מטה, על הצלחת שלך. ואז, מחזיק את הצלחת מלמטה, לשים את המחבת על הצלחת שלך, ולהפוך כך הצד לא מבושל נוחת על המחבת. קוק, חשוף, עוד דקה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
החלק על צלחת הגשה, חתוך ל -4 והגיש.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.