חביתה הודית
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ רשת אוכל דורש פפריקה, בצל, צ'ילה סראנו ומלח ופלפל כשר. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חביתה הודית, חביתה הודית, ו חביתה מאסלאן הודית.
הוראות
חשבתי שזו הדרך היחידה להכין חביתה עד שיהיו לי סוגים צרפתיים ואמריקאים. זה מצחיק; אנחנו אוהבים את שלנו דק ומשחים קלות, ואילו הגרסה האמריקאית הקלאסית רכה וצהובה חיוורת. זה כמעט מזכיר לי פריטטה ספרדית; אתה יכול לאכול רבע ממנו עם סלט קטן וזה מכין ארוחת צהריים קלה ומשביעה. אמא שלי בדרך כלל עושה את זה לארוחת צהריים כאשר יש לה ארוחת ערב כבדה מתוכננת. זה אחד האהובים על אבא שלי! זה גם כנראה אחד מאותם דברים שאתה יכול לקבל בתחנות הרכבת בהודו: לקפוץ על הרציף, לתפוס חם "חביתה הרכבת" ואת מהירות הליכה לעבודה שבו אתה יכול לזלול משם בשלום. בליס!
תפוס קערה. לפצח את הביצים לתוך הקערה והיכו עד מחרטתי, על 1 דקה.
מקציפים פנימה את הבצל, הצ ' ילי, הכוסברה, הכורכום והפפריקה עד לאיחוד טוב.
מפזרים קמצוץ גדול של מלח וכמה טחינה של פלפל שחור.
תפוס מחבת טפלון בגודל 12 אינץ'.
מוסיפים את השמן ומחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמנצנץ קלות אך לא מעשן. הכינו מרית / כפית.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת. תפוס את המרית / הכפית ובתנועות מעגליות קטנות חלק את הבצל, הצ ' ילי והכוסברה באופן שווה סביב התבנית. זה גם עוזר להזיז חלק מהביצה הלא מבושלת אל פני המחבת החמה. מכסים ומבשלים 2 1/2 דקות.
תפוס צלחת גדולה כמו המחבת שלך. משוך את המכסה והסתכל על החביתה שלך. זה אולי עדיין נראה קצת נוזלי, אבל זה לא אמור להיות סופר נוזלי. אם זה, ואז לכסות ולבשל 1 עוד דקה. החלק את החביתה, הצד המבושל כלפי מטה, על הצלחת שלך. ואז, מחזיק את הצלחת מלמטה, לשים את המחבת על הצלחת שלך, ולהפוך כך הצד לא מבושל נוחת על המחבת. קוק, חשוף, עוד דקה.
החלק על צלחת הגשה, חתוך ל -4 והגיש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.