קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

חביתה ספרדית אמיתית

חביתה ספרדית אמיתית
אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), חביתה ספרדית, ו חביתה ספרדית.

הוראות

1
לגרד תפוחי אדמה חדשים 500g או להשאיר את העורות על, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
2
חותכים אותם לפרוסות עבות. קוצצים 1 בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים 150 מ " ל שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל ומבשלים בעדינות, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות, מערבבים מדי פעם עד שתפוחי האדמה מתרככים. מסננים את תפוחי האדמה והבצל דרך מסננת לקערה גדולה (מניחים בצד את השמן המתוח).
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים 6 ביצים בנפרד, ולאחר מכן מערבבים לתוך תפוחי אדמה עם 3 כף פטרוזיליה קצוצה שטוחה עלה ושפע של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים קצת שמן מתוח במחבת קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עצה הכל לתוך המחבת ומבשלים על חום מתון, באמצעות מרית לעצב את החביתה לתוך כרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כאשר כמעט להגדיר, הפוך על צלחת להחליק בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עוד כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הפוך פעמיים יותר, בישול חביתה בקצרה בכל פעם לחיצה על הקצוות כדי לשמור על צורת הכרית. להחליק על צלחת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: יין מבעבע

חביתה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. La La La La La Cuvee Brut (בקבוק 3 ליטר-Jeroboam) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
La La La La Cuvee Brut (בקבוק 3 ליטר-Jeroboam)
La La La La Cuvee Brut (בקבוק 3 ליטר-Jeroboam)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורנט-פרייר לעצב את La Cuvée, שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.זהב חיוור בצבע. בועות עדינות מאכילות מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של פירות הדר טריים ופרחים לבנים. המורכבות של היין באה לידי ביטוי בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ופירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות ומעדן עם טעמים פירותיים נוכח מאוד על הגימור.היין הטרי והטהור הזה מושלם לאפריטיף. פירות הדר לבן שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי התסיסה עדין, להפוך אותו ליווי אידיאלי לעופות ואת הדגים הטובים ביותר.