חביתה ספרדית עם תפוחי אדמה וצ'וריסו
מתכון חביתה ספרדית עם תפוחי אדמה וצ'וריסו יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 15 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 528 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שמן זית, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף וצ'וריסו Romesco עם תפוחי אדמה ספרדית וקייל, Habas Con Chorizo (צ'וריסו ספרדי עם שעועית רחבה), ו חביתה ספרדית.
הוראות
חום 1 כף של השמן במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הצהוב ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את צ ' וריסו, תפוחי אדמה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
יוצקים את הביצים למחבת ומערבבים כדי להפיץ את החומרים.
מפזרים את Manchego ולהעביר לתנור.
אופים את החביתה עד נפוח וחום בקצוות וסכין יוצא נקי, על 15 דקות.מחלקים את החסה ובצל אדום בין צלחות בודדות טפטוף עם השמן הנותר.
חותכים את החביתה לפלחי ומגישים עם הסלט.טיפ: חביתה ספרדית זה טעים מוגש קר כמו מתאבן hors. השתמש חותך עוגיות או זכוכית ירה לחתוך אחד לחתיכות בגודל ביס.