חביתה עם בצל, קישואים, פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתה עם בצל, קישואים, ו Fontinan. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1580 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 152 גרם שומן. אם יש לך בלוק parmigiano-רג'יאנו, קישואים, חרדל דיז' ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. מתכונים דומים: חביתה עם בצל, קישואים, פונטינה, חביתת פונטינן ופטריות, ו חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה.
הוראות
מעיל קטן, nonstick מחבת לטחון קלות עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הקישואים ומתבלים קלות במלח. מבשלים את הבצלים ואת הקישואים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא רך, 3 עד 4 דקות.
להוסיף את תערובת הביצה מוכה (להיות בטוח כי התערובת חלקה-לא חתיכים של ביצה לבן). באמצעות מרית גומי קטנה, חסינת חום, מערבבים את תערובת קישואים לאורך הביצים. אל תדאג לבלגן את הביצים, הן יתחלקו. הטה את המחבת כדי לאפשר לתערובת הביצה הלא מבושלת לרוץ לצדדים של המחבת כדי ליצור "ביצה מקושקשת" רחבה ושטוחה. לסובב את המחבת סביב מדי פעם כדי לשחרר את הביצים מהחלק התחתון של המחבת.
כאשר הביצים הן שלושה רבעים של הדרך מבושל דרך, מפזרים את השליש האמצעי של החביתה עם פונטינה מגוררת ורוב עירית (לשמור כמה עירית לקישוט). כבה את החימום.
באמצעות מרית, מקפלים את השליש השמאלי של החביתה על תערובת גבינה / צ ' ייב. לחץ בעדינות כדי לאבטח.
בעדינות לנער את המחבת כדי להיות בטוח כי החביתה הוא משוחרר מן המחבת. בעדינות להניח את השליש הימני של החביתה על צלחת הגשה ולהעיף את השני 2/3 של החביתה על גבי. החביתה צריכה להיות מקופלת כמו מכתב.
מקשטים את החלק העליון עם עירית הנותרים ומגישים עם סלט מסקלן עם ויניגרט בלסמי.
עבור ויני: בקערת ערבוב קטנה, לשלב את החומץ והחרדל.
מערבבים עד חלקה. תוך ערבוב, להתחיל להוסיף את השמן לתוך חומץ / חרדל לערבב טיפה אחר טיפה. באמת-טיפה אחת בכל פעם! אחד הטיפה התערבבה, להוסיף את הטיפה הבאה - זה לא באמת צריך להיות אימון זרוע.
כאשר התערובת מתחילה להיראות חלקה וקטיפתי, השמן ניתן להוסיף קצת יותר מהר. המשך בדרך זו עד כל השמן נוספה. כאשר נעשה, זה צריך להיראות מאוד חלק, מבריק, הומוגני.
מוסיפים את השום ומתבלים במלח. תטעם את זה, זה צריך להיות טעים! מתבלים שוב במלח, במידת הצורך.
כדי להרכיב את הסלט: לזרוק יחד את המסקלון, cukes, עגבניות, בצל. להתלבש בקלילות עם ויניגרט. (אתה לא צריך להשתמש בכל ההלבשה שעשית. אחסן את תוספת במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר כאשר מוכן לשימוש.)
ויניגרט העונה עם מלח, במידת הצורך. תטעם! הסלט צריך להיות טעים מאוד אבל לא רטוב.
צלחת הסלט, נערם אותו כך החסה נראית רכה ובריאה מעוטר עם הירקות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הגבינה על גבי.