חביתה תפוחה
חביתה תפוחה יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 176 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, ביצים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: חביתה תפוחה, חביתת תירס נפוח, ו חביתת תפוחים תפוחה.
הוראות
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה, מים ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד נוקשה אבל לא יבש. בקערה קטנה, לנצח חלמונים ופלפל על מהירות גבוהה על 3 דקות או עד עבה מאוד בצבע לימון. מקפלים חלמונים לחלבונים.
ב 10 אינץ מחבת ovenproof, להמיס חמאה על חום בינוני. כשהחמאה נמסה, הטה מחבת לתחתית המעיל.
יוצקים תערובת ביצים למחבת. משטח ברמה בעדינות; להפחית את החום לנמוך. מבשלים על 5 דקות או עד נפוחות התחתון הוא חום בהיר. בזהירות להרים חביתה בקצה כדי לראות צבע.)
אופים חשוף 12 עד 15 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
להטות מחבת להחליק פנקייק טרנר או מרית מתכת מתחת חביתה כדי לשחרר. מקפלים חביתה לשניים, נזהרים לא לשבור אותה. להחליק על צלחת הגשה חמה.
מגישים עם רוטב סלסה או פסטה עגבניות.