חביתה תרד וגבינה עם סלט פירות חווה בוויניגרט שמפניה
חביתת תרד וגבינה עם סלט פירות חווה בוויניגרט שמפניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל של 929 קלוריות. זה יהיה להיט שלך ערב השנה החדשה אירוע. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חומץ שמפניה, שמן זרעי ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תרד תות עם ויניגרט אבוקדו ושמפניה, סלט גבינת עיזים פריך עם ויניגרט שמפניה, ו סלט שוק עם גבינת עיזים ושמפניה-ויניגרט שאלוט.
הוראות
עבור חביתה: בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עד מוקצף היטב.
מוסיפים את העירית, הטימין, המלח והפלפל, תוך הקצפה יחד. לאחר מכן, במחבת חביתה ללא מקל על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן ומאפשרים למחבת להתחמם עד שהיא חמה. מכבים את האש, מוסיפים את התרד וזורקים: שלב זה צריך להיעשות במהירות, בזהירות לא לבשל יתר על המידה או לנבול את התרד. לאחר מכן, הניחו את אותה התבנית על אש גבוהה, הניחו לתבנית להתחמם, הפחיתו את האש לבינונית והוסיפו את הביצים המוקצפות. לאחר הוספת הביצים, המשיכו לבשל על אש בינונית, וקיפלו את החלק החיצוני לכיוון אמצע התבנית. קיפול ומיזוג זה יבטיחו שהביצים יתבשלו בצורה אחידה ולא ישחימו. לאחר שהביצים מבושלות כמעט לחלוטין, לאחר 2 עד 3 דקות, הוסיפו את התרד והגבינה למרכז הביצים. ואז מקפלים צד אחד מעל התרד בעזרת מרית וחוזרים עם הצד השני. לבסוף, הפוך את החביתה המלאה וצלחת.
עבור ויניגרט: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הדבק צ ' ילה, חומץ, מלח, ודבש עד מעורבב היטב, 1 דקה. לאחר מכן, לאט לשפוך את שמן זרעי ענבים, לטאטא כל הזמן כדי לתחליב. הקפד לא להוסיף את השמן מהר מדי מכיוון שזה יגרום לשבירת החבישה. טעם לתיבול.
להרכבה: זורקים את הפירות עם הוויניגרט. השתמש בכף מחוררת כדי לחלק את הפירות לצלחת עם חביתה ולקשט עם הנענע הפרוסה.