קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

חביתות האדוק מעושנות מיני

חביתות האדוק מעושנות מיני
חביתות האדוק מעושנות מיני לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 242 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרמזן, סלט והרבה טוסט בחמאה, פילה האדוק לא צבוע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. מתכונים דומים: מיני ביצים סקוטש האדוק מעושן עם אספרגוס dippers & מיונז גרגיר הנחלים, האדוק מעושן מוקרם, ו חמור ים מעושן rarebit.

הוראות

1
מערבבים את החלב עם מים 600ml, עלי המפרץ, בצל ופלפל במחבת רדודה גדולה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האדוק המעושן, מנמיכים את החום כך שהנוזל פשוט מבעבע בעדינות, ולגנוב בערך 4-5 דקות, או עד שהדגים מבושלים ופתיתים. הרם את הדג החוצה על צלחת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרוץ פתיתים גדולים, להשליך כל עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לטאטא את הביצים ואת העונה עם מלח ופלפל. גריז 2 x 4 חור יורקשייר פודינג מגשים עם החמאה. מחלקים את הביצים בין כל 8 החורים ומפזרים כל אחד עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
אופים עבור 10-12 דקות הם יהיו מעט לא מוגדר באמצע אבל יסיים בישול מתחת לגריל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מערבבים יחד את הקרם ופרמזן, כפית קצת על כל חביתה ואז גריל עד הזהב. להחליק על צלחות לשרת זרועים עירית, עם סלט וטוסט חמאה לצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.