חביתות האדוק מעושנות מיני
חביתות האדוק מעושנות מיני לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 242 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרמזן, סלט והרבה טוסט בחמאה, פילה האדוק לא צבוע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. מתכונים דומים: מיני ביצים סקוטש האדוק מעושן עם אספרגוס dippers & מיונז גרגיר הנחלים, האדוק מעושן מוקרם, ו חמור ים מעושן rarebit.
הוראות
מערבבים את החלב עם מים 600ml, עלי המפרץ, בצל ופלפל במחבת רדודה גדולה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האדוק המעושן, מנמיכים את החום כך שהנוזל פשוט מבעבע בעדינות, ולגנוב בערך 4-5 דקות, או עד שהדגים מבושלים ופתיתים. הרם את הדג החוצה על צלחת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרוץ פתיתים גדולים, להשליך כל עור ועצמות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לטאטא את הביצים ואת העונה עם מלח ופלפל. גריז 2 x 4 חור יורקשייר פודינג מגשים עם החמאה. מחלקים את הביצים בין כל 8 החורים ומפזרים כל אחד עם הדגים.
אופים עבור 10-12 דקות הם יהיו מעט לא מוגדר באמצע אבל יסיים בישול מתחת לגריל.
מערבבים יחד את הקרם ופרמזן, כפית קצת על כל חביתה ואז גריל עד הזהב. להחליק על צלחות לשרת זרועים עירית, עם סלט וטוסט חמאה לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.