חביתות לחם תירס
חביתות לחם תירס דורשות בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפלי ג'לאפה קונו, חלב חמאה, תערובת גבינה מקסיקנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתערובת קמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סנדלר פירות יער טריים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חביתות לחם תירס, חביתות נעשה נכון ... כמעט, ו חביתות חווה.
הוראות
מטגנים צ 'וריסו במחבת חביתה נון-סטיק בגודל 8 אינץ' או במחבת עם דפנות משופעות 7 עד 10 דקות או עד להשחמה.
מוציאים מהמחבת ומסננים על מגבות נייר. נגב מחבת נקייה.
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת, ומטגנים בצל ירוק, פלפל אנגלי ופלפלי ג ' לפאו על אש בינונית-גבוהה 3 עד 5 דקות או עד שהם רכים.
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה צ ' וריסו. נגב מחבת נקייה.
להקציף יחד תערובת קמח תירס, חלב חמאה, חלב, קמח לכל מטרה ו -1 ביצה גדולה.
מחבת מעיל עם תרסיס בישול; ממיסים 1 כף. חמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה, מחבת מסתובבת לתחתית המעיל באופן שווה.
יוצקים כ 1/3 כוס תערובת קמח תירס למחבת. הטיה פאן כך חלק מבושל זורם סביב כדי מעיל תחתון של פאן, בישול עד כמעט סט, בועות טופס, וקצוות הם יבש (כ 1 1/2 דקות). בעדינות להעיף עם מרית.
מפזרים 1 צד חביתה עם כ 1/2 כוס תערובת בצל וכ -3 כפות. גבינה. מקפלים חביתה לשניים; מבשלים 30 שניות או עד שהגבינה נמסה.
מעבירים לצלחת הגשה; להתחמם. חזור על ההליך 4 פעמים עם יתרת החמאה, תערובת קמח התירס, תערובת הבצל והגבינה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה]()
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.