קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

חביתות ריבת תות עם סופלה

חביתות ריבת תות עם סופלה
חביתות ריבת תות עם סופלה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 183 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך סוכר superfine, חלמונים ביצה, ריבת תות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו חביתת סופלה עם קנסות Herbes (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור. בנדיבות חמאה גיליון אפייה גדול מעוטר אבק בנדיבות עם סוכר superfine. בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. לנצח את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת, עד פסגות המשרד טופס. בקערה, לטאטא את החלמונים עד צהוב חיוור. בעדינות לקפל את החלמונים לתוך הלבנים מוכים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עם המרית, השתמש בחצי מתערובת הביצים כדי ליצור ארבע אליפסות 5 על 3 אינץ ' על תבנית האפייה מוכנה. עם החלק האחורי של כף, לעשות חריץ 2 אינץ ' ארוך במרכז כל אליפסה ולמלא עם 1 כף של הריבה. מכסים בתערובת הביצה הנותרת כדי לצרף את הריבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים את הסופלים במשך כ -10 דקות, עד נפוח וזהוב חום אבל עדיין קצת jiggly במרכז. עם מרית מתכת, בעדינות להעביר את החביתה לצלחות. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט