חביתות ריבת תות עם סופלה
חביתות ריבת תות עם סופלה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 183 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך סוכר superfine, חלמונים ביצה, ריבת תות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו חביתת סופלה עם קנסות Herbes (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור. בנדיבות חמאה גיליון אפייה גדול מעוטר אבק בנדיבות עם סוכר superfine. בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. לנצח את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת, עד פסגות המשרד טופס. בקערה, לטאטא את החלמונים עד צהוב חיוור. בעדינות לקפל את החלמונים לתוך הלבנים מוכים.
עם המרית, השתמש בחצי מתערובת הביצים כדי ליצור ארבע אליפסות 5 על 3 אינץ ' על תבנית האפייה מוכנה. עם החלק האחורי של כף, לעשות חריץ 2 אינץ ' ארוך במרכז כל אליפסה ולמלא עם 1 כף של הריבה. מכסים בתערובת הביצה הנותרת כדי לצרף את הריבה.
אופים את הסופלים במשך כ -10 דקות, עד נפוח וזהוב חום אבל עדיין קצת jiggly במרכז. עם מרית מתכת, בעדינות להעביר את החביתה לצלחות. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים מיד.