חביתיות שיבולת שועל ורסק תפוחים
חביתיות שיבולת שועל ורסק תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ביצה, אבקת אפייה, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פנקייק שיבולת שועל רסק תפוחים, פנקייק שיבולת שועל רסק תפוחים בריא, ו קינמון רסק שיבולת שועל פנקייק עם סירופ מייפל חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים מחבת משומנת קלות על אש בינונית-נמוכה.
בקערה, מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. בקערה נפרדת, מערבבים רסק תפוחים, שמנת חמוצה, ביצה ווניל. מערבבים תערובת רסק תפוחים וחלב לתוך תערובת הקמח עד לח באופן שווה ועבה.
לגרוף על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על המחבת מוכנה, ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים.