קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

חביתיות שיבולת שועל מחיטה מלאה עם ריבס מייפל צלוי

חביתיות שיבולת שועל מחיטה מלאה עם ריבס מייפל צלוי
פנקייק שיבולת שועל מחיטה מלאה עם ריבס מייפל צלוי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם יוגורט, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פנקייק שיבולת שועל Bananan חיטה מלאה עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, פנקייק מחיטה מלאה עם קומפוט ריבס תות, ו פנקייק מחיטה מלאה עם בייקון מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ריבס: להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים ריבס במחבת צלייה רדודה לזרוק עם סירופ מייפל. צולים במשך 10 דקות, ואז לזרוק את ריבס ולהמשיך צלייה עד ריבס הוא מתפרק במכרז, 5 עד 10 דקות יותר. אפשר להתקרר במחבת. להפחית את התנור ל 93°.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
עבור פנקייק: במטחנת תבלינים, מעבד מזון, או בלנדר רב עוצמה, לרסק את שיבולת השועל כדי להשיג 1/2 כוס קמח גס.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים בקערה בינונית עם קמח חיטה מלאה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הביצים, סוכר חום, וסוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
להקציף בשמן, ואז חלב ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את התערובת היבשה בבת אחת ומקציפים בעדינות עד רק בשילוב (גושים הם בסדר).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
לבשל: לרסס מחבת לא מקל גדולה עם ספריי בישול או לשפשף עם מגבת נייר טבול בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
חום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. באמצעות מידה נוזלית רבע כוס, טיפה הבלילה על מחבת ב 2 עד 3 עיגולים אפילו. מבשלים עד הבלילה הוא מבעבע באמצע ולהגדיר סביב הקצוות, 3 עד 5 דקות, להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, 2 עד 3 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מעבירים לתבנית אפייה גדולה או לצלחת ומניחים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את הפנקייקים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עם ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת