חביתיות שיבולת שועל מחיטה מלאה עם ריבס מייפל צלוי
פנקייק שיבולת שועל מחיטה מלאה עם ריבס מייפל צלוי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם יוגורט, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פנקייק שיבולת שועל Bananan חיטה מלאה עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, פנקייק מחיטה מלאה עם קומפוט ריבס תות, ו פנקייק מחיטה מלאה עם בייקון מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ריבס: להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 204°.
מניחים ריבס במחבת צלייה רדודה לזרוק עם סירופ מייפל. צולים במשך 10 דקות, ואז לזרוק את ריבס ולהמשיך צלייה עד ריבס הוא מתפרק במכרז, 5 עד 10 דקות יותר. אפשר להתקרר במחבת. להפחית את התנור ל 93°.
עבור פנקייק: במטחנת תבלינים, מעבד מזון, או בלנדר רב עוצמה, לרסק את שיבולת השועל כדי להשיג 1/2 כוס קמח גס.
מערבבים בקערה בינונית עם קמח חיטה מלאה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הביצים, סוכר חום, וסוכר לבן.
להקציף בשמן, ואז חלב ויוגורט.
מוסיפים את התערובת היבשה בבת אחת ומקציפים בעדינות עד רק בשילוב (גושים הם בסדר).
לבשל: לרסס מחבת לא מקל גדולה עם ספריי בישול או לשפשף עם מגבת נייר טבול בשמן.
חום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. באמצעות מידה נוזלית רבע כוס, טיפה הבלילה על מחבת ב 2 עד 3 עיגולים אפילו. מבשלים עד הבלילה הוא מבעבע באמצע ולהגדיר סביב הקצוות, 3 עד 5 דקות, להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה או לצלחת ומניחים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את הפנקייקים הנותרים.