קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

חביתת בייקון ותפוחי אדמה

חביתת בייקון ותפוחי אדמה
פריטטן בייקון ותפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפלים קלויים, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
לטאטא יחד ביצים, בזיליקום, פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר בייקון עם כפית מחוררת לקערה גדולה ואז לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל למחבת, ו sauté על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 3 דקות. מכסים מחבת וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת לקערה המכילה את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הוסף 1 כף שמן למחבת בצל מטוגן ושום על חום בינוני גבוה עד הזהב חיוור, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף תרד ו sauté עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים בעדינות את תפוחי האדמה והבייקון, את הפלפלים הקלויים, ואת השמן כף הנותרים לתערובת בצל, ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על ירקות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, מרימים ביצה מבושלת סביב קצוות עם מרית גומי הוכחה חום לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד שהוא נראה מוגדר בעיקר, עם ראש לח ומרכז, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
הסר מכסה. אם משתמשים Provolone, מטגן פריטטה 5 עד 7 אינץ ' מהחום עד שנקבע, אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות, ואז העליון עם שכבה אפילו של גבינה ולהמשיך לצלות עד השחמה מבעבע, 1 עד 3 דקות (לצפות בזהירות).
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
אם מדלגים על הגבינה, מטלית פריטטה עד העליון הוא השחמה קלות, 1 עד 3 דקות (לוודא שזה לא לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
אם משתמשים במחבת לא דביקה, החליקו את הפריטטה על צלחת הגשה. אם משתמשים במחבת ברזל יצוק, לחתוך ולשרת טריזים ישירות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות