חביתת ביצה Portobello פסטו
חביתת ביצת Portobello פסטו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, פסטו, כובע פטריות פורטובלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו חביתת פסטו ופטן, חביתה קפרזה פסטו, ו חביתת פסטו כבש עם אספרגוס וגבינה עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את פטריות פורטובלו ובצל אדום בשמן הזית עד שהפטרייה התרככה, 3 עד 5 דקות.
לטאטא את החלבונים ביצה ומים יחד בקערה קטנה; לשפוך מעל תערובת פטריות ובצל. מתבלים את החלבונים עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חלבוני הביצה הם כבר לא נוזל, על 5 דקות.
מפזרים את גבינת מוצרלה על התערובת; העליון עם פסטו. מקפלים את החביתה לשניים וממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות.