אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון , 32 גרם שומן ובסך הכל 656 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, עלי פטרוזיליה, אורגנו קלות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך 30 דקות בערך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 81% . נסו סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים ,שעועית ירוקה במרינדה עם עגבניות, זיתים ופטה , וסלט אצבעות ועגבניות צלויות עם שעועית ירוקה וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים את ה-Haricot vert עד ל-Al-Dente, כ-90 שניות. מזעזעים במי קרח, מסננים היטב, קוצצים לחצאים או שליש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים בגודל 2 סנטימטרים ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין קטנה המוחדרת למרכז תפוח האדמה נתקלת בהתנגדות מסוימת, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים היטב, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומצננים מעט. חצו לאורך.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מקציפים את החומץ, מיץ הלימון, החרדל, הדבש ומלח ופלפל. טורפים לאט את שמן הזית עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים את הגריל לחום בינוני. זורקים את תפוחי האדמה בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. צולים עד להזהבה בכתמים, מערבבים מדי פעם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מוציאים ומערבבים עם מעט מהוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
8
מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, גבינת הפטה, הזיתים והאורגנו. זורקים עוד מהוויניגרט, טועמים ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מפזרים מעל את עלי הפטרוזיליה ומזלפים מעט שמן זית.