קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

חג אפוי אלסקה

חג אפוי אלסקה
חג אפוי אלסקה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 799 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קרם של טרטר, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: חג אפוי אלסקה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה.

הוראות

1
קו קערה 3 ליטר עם ניילון נצמד. מלא את הבסיס של קערה עם גלידת מנטה; שכבה עם גלידת שוקולד צ ' יפס מנטה, ולאחר מכן לסיים עם שכבה של גלידת וניל. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף להקפיא עד גלידה קשה מאוד, לפחות 4 שעות או עד 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ תבנית עוגה עם ספריי בישול, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ונייר קלף ספריי עם תרסיס nonstick בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית על סיר של מים חמים (או דוד כפול) ומערבבים את החמאה והשוקולד עד מומסים. זה יכול להיעשות גם במיקרוגל על ידי הצבת חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 עד 2 דקות או עד נמס, ערבוב פעם אחת. להפריש להתקרר
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים, סוכר ווניל עד בשילוב טוב. בקערה בינונית אחרת, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לביצים ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את הקמח לתערובת השוקולד ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים לתוך מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
אופים 50 דקות עד 1 שעה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
כאשר בראוני הוא מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל בראוני החוצה על צלחת שטוחה גדולה, abvenproof. Unmold כיפת הגלידה על גבי שכבת בראוני.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
10
תחזיר למקפיא.
11
עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר במשך 2 דקות במהירות בינונית גבוהה. הגבר את המהירות לגובה והוסף את הסוכר בזרם איטי עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר את כיפת הגלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
13
הסר ניילון נצמד. לכסות את כיפת הגלידה עם מרנג, מכסה אותו לחלוטין, באמצעות החלק האחורי של כף לעשות פסגות swirly. להקפיא לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מחממים את התנור ל-500F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
15
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד הפסגות להתחיל להפוך צבע חום זהוב. לקבלת חיתוך קל יותר, בואו עוגה לעמוד במשך 30 דקות. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק