חג אפוי אלסקה
חג אפוי אלסקה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 799 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קרם של טרטר, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: חג אפוי אלסקה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה.
הוראות
קו קערה 3 ליטר עם ניילון נצמד. מלא את הבסיס של קערה עם גלידת מנטה; שכבה עם גלידת שוקולד צ ' יפס מנטה, ולאחר מכן לסיים עם שכבה של גלידת וניל. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף להקפיא עד גלידה קשה מאוד, לפחות 4 שעות או עד 24 שעות מראש.
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ תבנית עוגה עם ספריי בישול, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ונייר קלף ספריי עם תרסיס nonstick בישול.
מניחים חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית על סיר של מים חמים (או דוד כפול) ומערבבים את החמאה והשוקולד עד מומסים. זה יכול להיעשות גם במיקרוגל על ידי הצבת חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 עד 2 דקות או עד נמס, ערבוב פעם אחת. להפריש להתקרר
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים, סוכר ווניל עד בשילוב טוב. בקערה בינונית אחרת, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לביצים ומקציפים לשלב.
מוסיפים את הקמח לתערובת השוקולד ומקציפים לשלב.
אופים 50 דקות עד 1 שעה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
כאשר בראוני הוא מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל בראוני החוצה על צלחת שטוחה גדולה, abvenproof. Unmold כיפת הגלידה על גבי שכבת בראוני.
עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר במשך 2 דקות במהירות בינונית גבוהה. הגבר את המהירות לגובה והוסף את הסוכר בזרם איטי עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות.
הסר את כיפת הגלידה מהמקפיא.
הסר ניילון נצמד. לכסות את כיפת הגלידה עם מרנג, מכסה אותו לחלוטין, באמצעות החלק האחורי של כף לעשות פסגות swirly. להקפיא לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד הפסגות להתחיל להפוך צבע חום זהוב. לקבלת חיתוך קל יותר, בואו עוגה לעמוד במשך 30 דקות. תחתוך ותגיש.