חג ההודיה בסגנון חלוץ עשב צלוי טורקיה
גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. נסו חזה הודו צלוי עשב ומילוי (חג ההודיה עבור קהל קטן), שאריות חג ההודיה: סצ'ואן בסגנון חם משתק טורקיה פרוס, ו הודו צלוי לחג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מערבבים את החמאה, מרווה, רוזמרין, טימין ופטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל וממלאים את החלל בחצי מהגזר, הסלרי והבצל. לשפשף את טורקיה כולה עם חמאת עשבי תיבול ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
שים 4 כוסות של ציר עוף בסיר בינוני ולשמור על חום נמוך.
מניחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה גדולה.
שים את תרנגול ההודו על הירקות, לשים בתנור, וצולים בתנור עד חום זהוב קל, 45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם מלאי עוף חם כל 15 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רשם הירך 160 מעלות F, על 2 עד 2 1/4 שעות יותר.
הסר את טורקיה מהתנור, להעביר גיליון אפייה ואוהל באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
מסננים את נוזל הבישול מהמחבת הקלייה לסיר בינוני (צריך להיות על 4 כוסות, אם לא, להוסיף מלאי יותר לעשות 4 כוסות).
מוסיפים את הצוואר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי המרווה, מסירים מהחום ומניחים לתלול במשך 15 דקות.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת.
לטאטא במלאי ולבשל עד מעובה וחלק, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומרווה קצוצה.