חג ההודיה של פאניני ... דלעת צלויה עם סירופ מייפל חמוציות-ג'ינג'ר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-270 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם סירופ מייפל, חמאה, קמצוץ של זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: חג הודיה של עיתונות פניני ... פשטידת דלעת בגריל, סירופ מייפל קישואים בלוט אפוי, ו מרק עגבניות בגריל עם קרוטונים גבינה בגריל (+Panini Press בגידה מ Sargento!).
הוראות
מחממים את גריל פניני לחום בינוני גבוה.חותכים את סקווש הבלוט לחצי לאורכו ולאחר מכן פורסים אותו לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' לרוחב.עבודה בקבוצות לפי הצורך, מברשת נמסה חמאה על פרוסות רבות של סקווש כפי שיתאים על הגריל שלך.
מניחים את הדלעת על הגריל, בצד החמאה למטה, ומברישים יותר חמאה בצד השני. סגור את הגריל כך הסורגים העליונים ליצור קשר עם הסקווש מבלי ללחוץ עליו.גריל הדלעת עד שהוא מכרז וכהה סימני גריל מופיעים, כ 7 דקות.
להעביר את הסקווש לצלחת הגשה ולכסות את הצלחת בנייר כסף כדי לשמור על חם סקווש בזמן שאתה גריל אצווה הנותרים (es).בעוד הדלעת צולה, להביא את סירופ מייפל, חמוציות וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר על חום גבוה. להנמיך את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 2 עד 3 דקות.
טפטוף סירופ מייפל חמוציות-ג ' ינג ' ר על הסקווש ומקשטים עם אגוזי מלך קלויים לפני ההגשה.