חג המולד בקלאווה
גשו לסופר וקנו בצק פילו, קינמון טחון, חלב התאדה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. מתכונים דומים: קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו בקלאווה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה או מחבת רול ג ' לי.
מערבבים את הפקאן, קינמון ואגוז מוסקט יחד בקערה עד מעורבב באופן שווה.
טפטוף בדבש ווניל, ערבוב טוב.
מניחים את תחליף הסוכר החום, תחליף סוכר לבן, חלב התאדה, וחמאה במחבת, ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מתעבה, 12 עד 15 דקות. מערבבים בהדרגה בתערובת הפקאן.
לפרוש 3 גיליונות של פילו ומקום בתבנית אפייה מוכנה. אבק קל עם קמח. כפית שכבה דקה של תערובת פקאן סוכר על סדינים פילו. מכסים עם 3 סדינים פילו יותר, אבק עם קמח, ולכפות את תערובת פקאן סוכר מעל פילו. חזור על שלוש פעמים נוספות המסתיימות עם סדינים פילו על גבי, ושימוש בכל תערובת פילו ופקאן סוכר לעשות ערימה על 1 אינץ ' גבוה.
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב, 10 עד 12 דקות. להתקרר לחלוטין לפני לאבק עם סוכר של ממתקים, וחיתוך לתוך ריבועים 2 אינץ'.