חג פחזניות עם שוקולד מנטה גנאש
אם יש לכם קורנפלור, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מאפי חג המולד: אקלירים עם גנאש מנטה שוקולד, עוגת גנאש מנטה שוקולד, ו עוגות גאנש שוקולד כפול מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המאפה: מרכז שני מתלים באמצע התנור מחממים ל 425 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. הכן שקית מאפה עם קצה גדול ועגול. אם אין לך שקית מאפה, תיק עם רוכסן למעלה עם פינה חתוכה יעבוד בסדר גמור.
מערבבים חמאה, מים, סוכר ומלח בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מפזרים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף עץ. ערבוב כל הזמן, לבשל את הבצק במשך כ 2 דקות, או עד הבצק יוצר כדור ומתרחק הצדדים של המחבת ואין יותר מים מצטופפים בתחתית.
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 2 דקות, ערבוב ארבע או חמש פעמים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לתחתית המחבת החמה.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם. אחרי כל הביצים מתווספות, להמשיך להכות עד הבצק הוא עקביות אחידה; זה צריך להיות דביק וליצור פסגות רכות.
כפית את הבצק לתוך שקית מאפה או תיק גדול zip-top עם פינה גדולה חתוכה. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה ברצועות ארוכות 6 אינץ', על רוחב ואורך של נקניק איטלקי. הקפד להשאיר 2-inchs של מקום בין המאפים.
החליקו את תבנית האפייה לתנור ואפו במשך 15 דקות, ואז הפחיתו את החום ל-375 מעלות ואפו במשך 30 דקות נוספות, או עד שמאפים מתנפחים והם צבע זהוב מדהים.
בואו להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. לאחר מגניב לחלוטין, לחתוך את הפחזניות בחצי אורך-חכם באמצעות סכין לחם משונן.
בעוד המאפים מתקררים, להכין קרם מאפה.
עבור קרם מאפה: בסיר 3 ליטר עם תחתית כבדה, לטאטא את החלב והחלמונים יחד. תניח בצד. בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, סוכר, ומלח.
הגדר את הסיר של חלב וחלמונים מעל להבה בינונית, חימום רק עד בועות טופס סביב הקצוות ואת פני השטח מתחיל קיטור.
מפזרים בתערובת הקמח, לטאטא במהירות כדי לשבור את כל גושים. מביאים את הקרם מאפה רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד שהקרם מתעבה ומצפה בכבדות את גב כף.
מערבבים בחמאה ווניל, ערבוב עד משולב באופן מלא.
בואו קרם מאפה מגניב לחלוטין לפני השימוש.
יוצקים שוקולד לתוך קערת ערבוב מתכת. מצא סיר גדול מספיק כדי להכיל בנוחות את קערת ערבוב מתכת בלי הקערה כולה יורדת בפנים. תניח בצד את הקערה עם השוקולד. למלא את הסיר הריק באמצע הדרך עם מים ולהגדיר על חום בינוני לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, הפחיתו את הלהבה לנמוך כך שהמים יישארו חמים מבלי להרתיח אותם.
מוסיפים קצפת, חמאה ומנטה לתמצית לסיר קטן על אש בינונית.
לטאטא כל הזמן, לחמם את השמנת רק על רותחים, אבל אל תתנו לזה באמת לבוא לרתיחה. אתה צריך לראות בועות להרכיב סביב הקצוות של הסיר. אם אתה משתמש מדחום, הטמפרטורה של הקרם צריך להיות על 180 מעלות.
הגדר את קערת השוקולד לתוך הסיר של מים רותחים, יצירת דוד כפול. מיד לשפוך קרם חם על שוקולד קצוץ להקציף עד חלקה לחלוטין.
הסר שוקולד מחום ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
הסר את המחצית העליונה של הפחזניות וקרם כפית לתוך החלק התחתון של בצק עלים. החלף את החלק העליון והנח את המאפים על מדף קירור עם חתיכת רדיד פרוסה מתחתיו.
טפטפו את הפחזניות עם גנאש חם, אספו כל ציפוי נוסף מהסכל ושפכו אותו בחזרה לקערה. אם גנאש מתחיל להתקשות, להגדיר אותו בחזרה על הדוד הכפול ומערבבים עד שהוא מתחמם ולשחרר קצת.
כדי לקשט, מפזרים את פחזניות טפטוף עם מקלות ממתקים מרוסקים, סוכר צבעוני, או סוכריות חגיגיות אחרות.