חוווס רנצ'רוס
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, חוווס ראנצ'רו יכול להיות מרהיב ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר מקסיקנית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל, מיץ ליים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 95%. מתכונים דומים: הובוס ראנצ'רו (ביצי ראנצ' רו), חוווס רנצ'רוס, ו חוווס רנצ'רוס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את הטורטיות על תבנית גדולה. מרססים את שני הצדדים בתרסיס בישול ללא מקל, ומפזרים את המלח והפלפל.
אופים 3 דקות; הופכים את הטורטיות, ואופים עד שהם פריכים ומשחימים קלות, כ -5 דקות יותר.
במחבת בינונית מחממים את השעועית השחורה המטוגנת מחדש ו -2 כפות מים על אש בינונית כ -3 דקות.
במחבת טפלון גדולה ממיסים את החמאה על אש בינונית; מבשלים עד שהחמאה מתחילה להקציף. סדקו את הביצים למחבת ובשלו 3 עד 4 דקות. ואז להעיף ומבשלים במשך דקה 1 יותר, או עד מידת הרצוי של נחמדות
מורחים את השעועית באופן שווה על כל טורטיה.
מורחים 2 כפות מהגוואקמולה המהירה על השעועית. מעל כל טורטיה ביצה מטוגנת, 2 כפות מסלסת העגבניות במקרר ו -1 כף מרוטב האנצ ' ילדה.
בקערה בינונית מוסיפים את האבוקדו, מיץ הליים, הבצל והשמנת החמוצה ומערבבים היטב.
מוסיפים מלח, פלפל ורוטב חם לפי הטעם.
בקערה גדולה שאינה מגיבה מערבבים יחד את העגבניות, הכוסברה, השום, גרידת הלימון והמיץ, הג ' לפנו, הבצל וקורט מלח ופלפל.
מגישים מיד, או מקום במיכל אטום ולאחסן במקרר עד 1 שבוע.
יין מומלץ: יין מבעבע, פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
יין מבעבע, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי עבור חואווס ראנצ ' רו. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)]()
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.