חוות צ'ינו שעועית מעורבת סלט עם ויניגרט מנטה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, מנטה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו סלטים רציניים: שעועית לבנה וסלט מנטה עם ויניגרט לימון, צ'ינו קצוץ סלט ירקות, ו סלט פירות יער מעורב עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מהירה ומלח אותו היטב. הכינו אמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים מספיק שעועית למים כדי לשמור על פרונקל. Blanch במשך 1 דקה ולהוסיף אמבט קרח. לעשות את זה בקבוצות עד שתסיים עם כל השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
קרח
3
מסננים את השעועית היטב ולשים בצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
4
מערבבים בצל, מנטה, שמפניה חומץ, ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק לשלב ולשפוך על השעועית ולזרוק שוב ומגישים.