חום רציני: אריסה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפלים קלויים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו רוטב ברביקיו תוצרת בית מיידי (חום מתון עד בינוני), חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ, ו מתכון הריסה תוצרת בית בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצ ' ילי בקערה חסינת חום, ומכסים במים רותחים.
בואו לשבת במשך 20 עד 30 דקות עד הצ ' ילי מתרככים. מילואים מים צ ' ילה.
לאחר צ 'ילי מתרכך, לחתוך את צ' ילה ולהסיר את הזרעים מתוך צ ' יילס.
מוסיפים למעבד המזון או לבלנדר, יחד עם שאר החומרים, למעט מלח ושמן.
הוסף שתי כפות של מים צ ' ילה שמורות.
Purée, לאט לשפוך שמן קנולה כדי emulsify ו לעבות תערובת (הערה: כל השמן לא ייתכן שיהיה צורך.).
מתבלים בטעם עם מלח ומיץ לימון נוסף. הריסה ישמור בקירור במשך כמה שבועות.