קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום רציני: גלידת בראוני חם

חום רציני: גלידת בראוני חם
המתכון חום רציני: גלידת בראוני חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד, מלח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת בראוני, עוגת גלידת בראוני, ו גלידת בראוני וופל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, אבק עם אבקת קקאו. בכוס מדידה, לשלב חלב ורוטב חם, ומערבבים היטב. להפריש חמוץ. בדוד כפול, להמס חמאה ושני השוקולדים; להסיר מהחום. בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים תערובת קמח עם אגוזי מלך ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
באמצעות מיקסר, להכות יחד ביצים וסוכר עד חיוור ורך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים שוקולד מומס שמור לתערובת הביצה, ומערבבים עד לשלב טוב. לאט לאט להזרים בתערובת חלב חמוץ. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים את הבלילה למחבת, ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר, דבש ורוטב חם, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להקציף בשמנת. ואז לטאטא חמאה ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר מהחום, ושופכים תערובת על שוקולד. אפשר לשבת 1 דקה להמיס; מערבבים עד חלקה. להתחמם, או לחמם בעדינות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
רסס רוטב על בראוני וגלידה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה