חום רציני: מה לעשות עם בהוט Jolokia, צ'ילה החמה ביותר בעולם
חום רציני: מה לעשות עם בהוט Jolokia, צ'ילה החמה ביותר בעולם נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, שמן צ'ילה רוח רפאים, גורם גרידה: חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו כנפיים Bhut Jolokia, חום רציני: רוטב צ'ילה האדום של האנטלי דנט, ו חום רציני: עוגת שוקולד-צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 225ºF. בצלחת בטוחה לתנור, מוסיפים שמנים וצ ' ילה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 3 שעות.
הסר מהתנור, להעביר מיכל אטום, ומניח במקרר להתקרר. לחום נוסף, להשאיר פלפל בשמן. לאחסן במקרר עד 1 חודש.