חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ
המתכון בחום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת צ'יפוטלה טחון, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פופקורן קרמל קינמון {מהדורת מתנה למהר סוכר # 1}, פופקורן קראנץ אגוז קרמל, ו קראנץ פופקורן קרמל.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את השמן.
הוסף גרעין אחד של תירס; ברגע שהוא צץ, להוסיף את שאר הגרעינים, לכסות את המחבת ולנער אותו מדי פעם עד פקיעה שככה.
יוצקים תירס צץ לתוך קערה גדולה, ולהסיר את הסיר מחום להתקרר.
בתנור 177°, טוסט בוטנים על תבנית אפייה עד זהוב וריחני, ולהוסיף את האגוזים לתירס צץ.
לשטוף את הסיר מקורר, ולהחזיר אותו לתנור, להוסיף סוכר ומספיק מים - כ 1/4 כוס—כדי להשיג את עקביות של חול רטוב.
חום מעל חום גבוה עד מדחום ממתקים קורא 160°, סיר מסתחרר פעם caramelizing מתחיל להבטיח צבע מופץ באופן שווה.
מוסיפים מלח, אבקת צ ' יפוטלה ופלפל שחור, ואז מוסיפים חמאה—קרמל עכשיו בועה מעט.
מוסיפים פופקורן ובוטנים ומערבבים במהירות עד שכולם מצופים באופן שווה.
יוצקים תערובת על מגש גיליון עטוף או מצופה קלף, וקריר מעט. באמצעות כפית, לפרוץ לאשכולות קטנים יותר, ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני העברה למכולה אטומה. פופקורן יכול להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה.