חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו
חום רציני: פופקורן שרימפס רוחש עם חלפניו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 377 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לך שרימפס, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו חום רציני: במיה-מטוגן חלפניו , חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ, ו שרימפס מתובל מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מלאי 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
הוסף גרעיני פופקורן וחום עד כל צץ.
להעביר מן הסיר לתוך קערה ערבוב גדול לזרוק מלח ופלפל. במחבת סאוט, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים שרימפס וטחון במשך 1 עד 2 דקות, כל הזמן ערבוב, להיזהר לא לבשל שרימפס יתר על המידה. סיים עם מלח ופלפל. Off חום, להוסיף פטרוזיליה jalapeños, ערבוב לשלב.
הסר מהחום, ושופך את התוכן של המחבת עם שרימפס על פופקורן. לזרוק עד פופקורן מצופה היטב.
מניחים בקערה גדולה ומקשטים עם גבינת פרמזן.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוזה נוצץ Bellissima. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Bellissima נוצץ עלה]()
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.