חומוס אדממה
חומוס אדאמה נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, כוסברה טחונה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חומוס אדממה, חומוס אדממה, ו חומוס אדממה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים edamame בסיר גדול של boilingsalted מים עד מכרז, 3-5 דקות.באמצעות כף מחוררת, להעביר גדולקערת מי קרח. להחזיר מים בסיר להרתיח ולהוסיף אפונה; לבשל עד שחםבאמצעות, על 1 דקה.
להעביר אפונה tobowl עם edamame; בואו מגניב.
עבודה בקבוצות, דופק edamameand אפונה במעבד מזון עד coarsepurée צורות, כ -30 שניות.
העברה לקערה בינונית. מערבבים מיץ הבא 3מרכיבים. מערבבים בהדרגה 3/4 כוס שמן; mixwell. מערבבים בכוסברה 1/4 ו 1/4 כוס מנטה.מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה:יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מעבירים לקערה הגשה; טפטוף עםשמן ומקשטים עם עשבי תיבול יותר.
מגישים עם חניתות אינסופיות.