פימנטו גבינה בסגנון חומוס נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך חרדל חום חריף, פלפל קאיין, בצל מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גבינת פימנטו, מטבל גבינה פימנטו חם, ו גבינת פימנטו.
הוראות
1
מניחים את הקשיו בקערה קטנה ומכסים אותם במים. לאפשר להם לספוג לפחות 2 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז את קשיו. שים חצי מהם למעבד המזון יחד עם מחצית החומוס, טופו המשי, 4 כפות פימנטוס, וכל שאר החומרים. תהליך עד שהוא חלק כמו שאתה יכול לקבל את זה. לאחר מכן להוסיף את קשיו הנותרים גרגרי חומוס ודופק על 10 פעמים עד חומוס ו קשיו שבורים אבל לא חלקה לחלוטין. בדוק תבלינים ולהוסיף פלפל אדום ומלח יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טופו משי
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
קשיו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מעבירים לקערה הגשה ומערבבים את 2 כפות הנותרים של פימנטוס. מקררים לפחות שעה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.