פימנטו גבינה בסגנון חומוס נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך חרדל חום חריף, פלפל קאיין, בצל מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גבינת פימנטו, מטבל גבינה פימנטו חם, ו גבינת פימנטו.
הוראות
1
מניחים את הקשיו בקערה קטנה ומכסים אותם במים. לאפשר להם לספוג לפחות 2 שעות עד לילה.
לנקז את קשיו. שים חצי מהם למעבד המזון יחד עם מחצית החומוס, טופו המשי, 4 כפות פימנטוס, וכל שאר החומרים. תהליך עד שהוא חלק כמו שאתה יכול לקבל את זה. לאחר מכן להוסיף את קשיו הנותרים גרגרי חומוס ודופק על 10 פעמים עד חומוס ו קשיו שבורים אבל לא חלקה לחלוטין. בדוק תבלינים ולהוסיף פלפל אדום ומלח יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טופו משי
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
קשיו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים לקערה הגשה ומערבבים את 2 כפות הנותרים של פימנטוס. מקררים לפחות שעה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.