חומוס ונזיד נקניק
חומוס ונזיד נקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 552 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מרק ירקות, נקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל נקניק חומוס, חומוס קטלאנית ונזיד נקניק, ו נקניק עוף מתובל ותבשיל חומוס.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, כ 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה והכוסברה ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את המרק ואת החומוס ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים, מכוסים חלקית, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם עם מזלג להפריד את העלים. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.מחלקים את הלחם הקלוי, אם באמצעות, בין קערות בודדות כפית את התבשיל על גבי.