חומוס טוסקני ומרק ארוגולה עם פרמזן
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חומוס טוסקני ומרק ארוגולה עם פרמזן יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, שום, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק חומוס טוסקני, חומוס, כרישה ומרק פרמזן, ו מרק גרנו וחומוס עם ציפוי פרמזן-הרב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מעל להבה בינונית-גבוהה.
מטגנים את הגזרים, הבצל והסלרי עד שקופים, כ -5 דקות.
מוסיף את השום, עלה דפנה, קורנית, חומוס. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות, עד השום הוא ריחני.
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לחזור בינוני-נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 15 דקות, עד הירקות הם מאוד רך.
הסר את זרעי הקורנית ואת עלה דפנה. חצי פירה של התערובת, או על ידי העברת אותו לבלנדר או מעבד מזון, או על ידי הפעלת בלנדר הטבילה שלך דרך המרק עד כמחצית חלקה.מערבבים את ארוגולה מהחום. מצקת את המרק לקערות ומקשטת עם גבינת פרמזן מגוררת, רסס של שמן זית ולחם צרפתי פריך.