חומוס מוקפץ עם ברוקולי ופרמזן
אם יש לכם שום, שבבי פרמזן, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: כרוב מוקפץ מתובל עם חומוס ופרמזן, חומוס מוקפץ עם בשר חזיר וכרוב, ו פנה מוקפץ עם כרובית וחומוס.
הוראות
במחבת גדולה (רצוי אחד עם מכסה), שמן זית חם על חום בינוני עד חם. בזהירות להוסיף בצל, שום ומלח, ומטוגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הופך שקוף שום רק מתחיל להפוך חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
לזרוק ברוקולי; לטחון במשך 3 דקות.
מוסיפים חומוס, מרק ופלפל אדום. מערבבים פעם אחת, מכסים ומבשלים 3 דקות יותר, רק כדי לחמם ולסיים בישול ברוקולי.
לחשוף, העונה עם פלפל, מפזרים פרמזן ומגישים.