חומוס עם צ'ילי, שום ותימין
צריך תוספת טבעונית? חומוס עם צ'ילי, שום וקורנית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו בצל, מלדון, שום שיני שומן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו קורנית שום פיקנטי חומוס קלוי (GF, SF + טבעוני), חומוס בקארי קלוי עם רוזמרין ותימין, ו חומוס צ'ילי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את החומוס במספיק מים קרים כדי לכסות בנדיבות ולעשות להדביק עם קמח, מלח וסודה לשתייה וקצת יותר מים קרים.
תוסיף את זה לחומוס השרייה. השאירו במשך 24 שעות.
מסננים ביסודיות לשטוף את החומוס במסננת תחת מים זורמים קרים בכיור. להטות אותם לסיר גדול, לכסות בשפע עם מים קרים ולהוסיף בצל חצוי, זרדים של טימין ושמן זית. אל תמליח: בשלב זה זה זה יעשה את העורות קשים. שים על מכסה, להביא לרתיחה ולתת בועה משם במשך שעה וחצי. בשלב זה רק לגרום לך להוריד את המכסה כדי לראות איך מבושל חומוס הם; אתה יכול גם להוסיף מלח עכשיו. אם הם מבושלים, אתה צריך להוריד בכוס מדידה כדי להסיר כ 2 1/4 כוסות של מי הבישול; אחרת להמשיך עד שהם מוכנים.
לאחר ששמרת חומוס שלך בישול נוזלי, לנקז את החומוס ולהסיר-עם מלקחיים בקלות - חתיכות של בצל וקורנית. זה לא חייב להתבצע באכזריות, אבל פשוט להיפטר מכל פיסות ברורות. לאחר קר אתה יכול למקם את החומוס בפח אחסון, לזרוק אותם תחילה בשמן זית כדי למנוע ייבוש, עד שאתה צריך אותם; או אחר לבשל אותם עד לשלב הסופי, לתת להם לקרר ולקרר אותם במיכל מכוסה או קערה מכוסה בניילון נצמד.
בערך זרע וקוצצים את פלפל צ ' ילה האדום, לקלף ולרסק את הבצל, לחץ על שיני השום כדי לשחרר, ולאחר מכן להסיר את העורות, להוסיף הכל, יחד עם עלי הקורנית, לתוך המעבד ו בליץ לעיסה. במחבת גדולה ועמוקה או תבשיל-מה חליפות-יוצקים את שמן הזית, וכאשר חם, להטות את עיסת מן המעבד.
מפזרים מלח ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 עד 10 דקות או עד רך.
מוסיפים את החומוס ופונים למעיל, ואז יוצקים כחצי חומוס בישול נוזלי ומביאים לרתיחה. שים על מכסה ותן לבשל בעדינות עד החומוס חם ורך; אתה כנראה צריך להסיר את המכסה בסוף הבישול לתת עודף מים להתאדות. אם, עם זאת, נגמר לך נוזל לפני החומוס הם במכרז ושותים מספיק, פשוט להוסיף יותר של המים השמורים.
כאשר החומוס מוכן, להפוך לקערה גדולה, או לשמור במחבת שבה בישלתם אותם.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומערבבים עד החומוס מבריק אבל לא עבה מדי slicked.
מפזרים על פני הים מלח וכמה עלי קורנית אם אתה מרגיש את זה (ובמקרה יש כמה מפוזרים בכל מקרה על פני השטח של העבודה - אתה יכול גם בשלב זה) או להשאיר אותם פשוט משומנים ומלוחים.