חומוס קארי עם כרובית קלויה ועגבניות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרובית צלויה Vadouvan עם קארי חומוס Harissa, חומוס קארי כרובית, ו חומוס קארי עם כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. זורקים כרובית עם 1 כפית שמן זית ומסדרים שכבה אחת בצד אחד של תבנית אפייה. לזרוק עגבניות עם 1 כפית שמן זית ולסדר בצד השני של הסדין. מתבלים במלח ופלפל. צלי עד שפרחים משחימים כתמים ועגבניות רכות, כ -25 דקות.
בסיר בינוני, מחממים 2 כפיות שמן מעל בינוני גבוה. מבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 10 דקות.
מוסיפים שום, זנגביל, אבקת קארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חומוס, עגבניות, 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 8 דקות.
מוסיפים כרובית ומבשלים עד התחמם חומוס הם במכרז, על 8 דקות. מערבבים תרד וכוסברה ומתבלים במלח. כדי לשרת, לחלק בין 4 קערות (מעל אורז, אם תרצה).
Reprinted with permission from Meatless From The Kitchens of Martha Stewart Living, © 2013 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc.במשך יותר מעשרים שנה, עורכי האוכל והשפים במטבחים ב-MARTHA STEWART LIVING הפיקו עשרות ספרי בישול רבי מכר, כולל בית הספר לבישול של מרתה סטיוארט, האוכל האמריקאי של מרתה, מדריך האפייה של מרתה, מזון יומיומי: מזון מהיר נהדר, ומזונות כוח. מרתה סטיוארט היא המחברת של יותר מ -75 ספרים על בישול, בידור, מלאכת יד, שמירה על הבית, גנים, חתונות, וקישוט. היא המנחה של בית הספר לבישול ב-PBS.