אם יש לכם שיני שום, חומוס, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Tunan ו Chickpea פיתה כריכים, למוני ברוקולי, חומוס & כריכי פיתה אבוקדו, ו כריכי פיתה ממולאים בחומוס עם רוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת פיתות משני הצדדים עם 2 כפות שמן זית. מסדרים פיתות על תבנית אפייה ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד תחילת עשן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף צ ' וריסו ו sautée עד תחילת פריך ו לדקלם, 2 עד 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר קערה גדולה. עתודה שניתנו שומן, משאיר 1 כף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.