חומץ ומלח תפוחי אדמה בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו חומץ ומלח תפוח אדמה בגריל. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 256 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, שמן קנולן, פלר דה סל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה מלח וחומץ בגריל, סלט תפוחי אדמה מלח וחומץ, ו הליבוט בגריל עם תפוחי אדמה מלח וחומץ.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר מים קרים, מוסיפים 1 כף מלח ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין יציבים, כ -10 דקות.
מסננים, מצננים ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מברישים את תפוחי האדמה משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הפרוסות עד להזהבה משני הצדדים ופשוט מבושלים, בערך 10 דקות.
מוציאים את הפרוסות לפלטה בשכבה אחידה ומזלפים מיד את החומץ ומתבלים במלח.