חומץ חנוק כתף חזיר עם תפוחים וכרוב
חומץ כתף חזיר עם תפוחים וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, מלח טחון, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. נסו חומץ חנוק כתף חזיר עם תפוחים וכרוב, צלעות חזיר צלויות בחומץ, ו כתף חזיר עם כרוב כבוש ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 7 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
מוסיפים 1 כפית שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות או עד הבצל מתחיל חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק עוף ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך שום) למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר חזיר למחבת. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים כרוב למחבת; מכסים ואופים ב 325 במשך 30 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן קנולה; מערבולת למעיל.
מוסיפים תפוחים; מבשלים 3 דקות או עד שמתחילים לרכך.
מוסיפים חומץ וסוכר חום; מבשלים 1 דקה או עד שהסוכר מתמוסס ונוזל כמעט מתאדה.
מגישים תפוחים עם תערובת חזיר וכרוב.