חורבות בראוני
הריסות בראוני המתכון יכולות להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 10 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. לכו לחנות ואספו שוקולד מריר, מרשמלו, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגות גבינה של בראוניז עם קרום בראוניז פאדג, עקיצות בראוניז לעיסות או עוגיות בראוניז, ו בראוניז-בראוניז שוקולד ללא ביצים.
הוראות
מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ ' מרובעת בנייר כסף, לוחצים אותה לפינות ומעלה הצדדים; השאירו סככה על 2 צדדים. חמאה את נייר הכסף ואבק בקמח. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
הביאו מים בגודל 1 אינץ ' לרתיחה עדינה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
שמים את השוקולד ו -2 מקלות בתוספת 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; הניחו את הקערה מעל הסיר (אל תתנו לקערה לגעת במים). מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלק.
מוסיפים לקערה את הסוכר, הקקאו והמלח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומקציפים היטב בין כל תוספת, עד שהבלילה סמיכה ומבריקה.
מוסיפים את הווניל, ואז מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עד לאיחוד.
אופים את הבראוניז עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם כמה פירורים בלבד, כ-35 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את המרשמלו, השוקולד צ ' יפס והבוטנים. מחזירים לתנור; ממשיכים לאפות עד שהמרשמלו מזהיב, כ -5 דקות נוספות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה, 30 דקות. מרימים את הבראוניז מהתבנית בעזרת נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "