קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חורבות בראוני

חורבות בראוני
הריסות בראוני המתכון יכולות להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 10 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. לכו לחנות ואספו שוקולד מריר, מרשמלו, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגות גבינה של בראוניז עם קרום בראוניז פאדג, עקיצות בראוניז לעיסות או עוגיות בראוניז, ו בראוניז-בראוניז שוקולד ללא ביצים.

הוראות

1
מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ ' מרובעת בנייר כסף, לוחצים אותה לפינות ומעלה הצדדים; השאירו סככה על 2 צדדים. חמאה את נייר הכסף ואבק בקמח. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הביאו מים בגודל 1 אינץ ' לרתיחה עדינה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
שמים את השוקולד ו -2 מקלות בתוספת 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; הניחו את הקערה מעל הסיר (אל תתנו לקערה לגעת במים). מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוציאים את הקערה מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים לקערה את הסוכר, הקקאו והמלח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומקציפים היטב בין כל תוספת, עד שהבלילה סמיכה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים את הווניל, ואז מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מורחים במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
אופים את הבראוניז עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם כמה פירורים בלבד, כ-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את המרשמלו, השוקולד צ ' יפס והבוטנים. מחזירים לתנור; ממשיכים לאפות עד שהמרשמלו מזהיב, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
שום מולבןשום מולבן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו להתקרר במחבת על מתלה, 30 דקות. מרימים את הבראוניז מהתבנית בעזרת נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
12
צילום: ליסה שין

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "