קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חורבות בראוני

חורבות בראוני
הריסות בראוני המתכון יכולות להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 10 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. לכו לחנות ואספו שוקולד מריר, מרשמלו, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגות גבינה של בראוניז עם קרום בראוניז פאדג, עקיצות בראוניז לעיסות או עוגיות בראוניז, ו בראוניז-בראוניז שוקולד ללא ביצים.

הוראות

1
מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ ' מרובעת בנייר כסף, לוחצים אותה לפינות ומעלה הצדדים; השאירו סככה על 2 צדדים. חמאה את נייר הכסף ואבק בקמח. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הביאו מים בגודל 1 אינץ ' לרתיחה עדינה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
שמים את השוקולד ו -2 מקלות בתוספת 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; הניחו את הקערה מעל הסיר (אל תתנו לקערה לגעת במים). מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוציאים את הקערה מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים לקערה את הסוכר, הקקאו והמלח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומקציפים היטב בין כל תוספת, עד שהבלילה סמיכה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מוסיפים את הווניל, ואז מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
מורחים במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים את הבראוניז עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם כמה פירורים בלבד, כ-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את המרשמלו, השוקולד צ ' יפס והבוטנים. מחזירים לתנור; ממשיכים לאפות עד שהמרשמלו מזהיב, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו להתקרר במחבת על מתלה, 30 דקות. מרימים את הבראוניז מהתבנית בעזרת נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
צילום: ליסה שין

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "