קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חזה אווז פטריות רוזמרין

חזה אווז פטריות רוזמרין
השד אווז פטריות רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16915 קלוריות, 732 גרם חלבון ו 1538 גרם שומן. אם יש לכם גזר, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: חזה הודו רוזמרין, חזה הודו רוזמרין צלוי, ו רוזמרין וקורנית חזה הודו קציצות.

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים שום וקמח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
הסר מהחום ומערבבים את תערובת השום לתוך חומץ היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מניחים את השדיים אווז לתוך צלחת זכוכית רדודה לכסות עם תערובת חומץ. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אווז שלםאווז שלם
5
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את החלב, בצל וגזר. בהדרגה להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים עם פלפל לפי הטעם. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מהחום, לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מניחים חזה אווז ומרינדה לתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
צולים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש. לבשל אורז לבן על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מחממים שתי כפות שמן בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מוסיפים פטריות וטחון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
לטאטא את הקמח, ערבוב במשך 2 דקות, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת החלב. מתבלים ברוזמרין, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
הפוך מיטה של אורז לבן מבושל על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
13
מניחים את השדיים אווז על גבי ושופכים את הרוטב על כל.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה