חזה אווז פטריות רוזמרין
השד אווז פטריות רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16915 קלוריות, 732 גרם חלבון ו 1538 גרם שומן. אם יש לכם גזר, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: חזה הודו רוזמרין, חזה הודו רוזמרין צלוי, ו רוזמרין וקורנית חזה הודו קציצות.
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים שום וקמח במשך 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את תערובת השום לתוך חומץ היין האדום.
מניחים את השדיים אווז לתוך צלחת זכוכית רדודה לכסות עם תערובת חומץ. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את החלב, בצל וגזר. בהדרגה להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים עם פלפל לפי הטעם. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מהחום, לכסות ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה אווז ומרינדה לתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
צולים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש. לבשל אורז לבן על פי הוראות החבילה.
מחממים שתי כפות שמן בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים פטריות וטחון במשך 5 דקות.
לטאטא את הקמח, ערבוב במשך 2 דקות, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת החלב. מתבלים ברוזמרין, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות.
הפוך מיטה של אורז לבן מבושל על מגש הגשה.
מניחים את השדיים אווז על גבי ושופכים את הרוטב על כל.