קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות68
מגזין

חזה בקר חג עם בצל

חזה בקר חג עם בצל
חזה בקר חג עם בצל עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 166 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן זית, שום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה בקר חג, זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, ו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל עם טימין, אורגנו ופפריקה. תמרח את התבלינים על החזה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים חמים ולהניח בצד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את הפטריות מן הנוזל השריית; לשטוף ולקצוץ אותם בגסות. שמור את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
6
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב, על 8 דקות לכל צד.
7
להעביר את חזה הבקר מגש ויוצקים כל עודף שומן מן התבשיל.
8
מוסיפים את ורמוט ועוף, ואז יוצקים את הנוזלים השריית פטריות שמורות, עוצרים לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית. לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של התבשיל ומערבבים את העגבניות, פורצ ' יני ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ורמוטורמוט
9
להחזיר את חזה הבקר לתבשיל, צד שמן למעלה. מפזרים את הבצל והשום על הבשר ואל תוך הנוזל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים בתנור במשך 1 שעה. לחשוף ולבשל במשך 30 דקות. כפית את הבצל על גבי חזה הבקר ומבשלים כ -30 דקות יותר כדי לחמם את הבצל. לדחוף חלק הבצלים בחזרה לתוך הנוזל, לכסות צמות במשך כ 2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מבשלים את הרוטב במשך כמה דקות, עד שהוא בטעם עמוק, ואז מתבלים במלח ופלפל. השליכו את עלי המפרץ. לגלף את חזה הבקר על פני התבואה לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ולסדר על מגש גדול, מחומם. כפית את הרוטב והבצל על הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®