קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות68
מגזין

חזה בקר חג עם בצל

חזה בקר חג עם בצל
חזה בקר חג עם בצל עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 166 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן זית, שום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה בקר חג, זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, ו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל עם טימין, אורגנו ופפריקה. תמרח את התבלינים על החזה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים חמים ולהניח בצד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את הפטריות מן הנוזל השריית; לשטוף ולקצוץ אותם בגסות. שמור את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב, על 8 דקות לכל צד.
7
להעביר את חזה הבקר מגש ויוצקים כל עודף שומן מן התבשיל.
8
מוסיפים את ורמוט ועוף, ואז יוצקים את הנוזלים השריית פטריות שמורות, עוצרים לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית. לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של התבשיל ומערבבים את העגבניות, פורצ ' יני ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ורמוטורמוט
9
להחזיר את חזה הבקר לתבשיל, צד שמן למעלה. מפזרים את הבצל והשום על הבשר ואל תוך הנוזל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים בתנור במשך 1 שעה. לחשוף ולבשל במשך 30 דקות. כפית את הבצל על גבי חזה הבקר ומבשלים כ -30 דקות יותר כדי לחמם את הבצל. לדחוף חלק הבצלים בחזרה לתוך הנוזל, לכסות צמות במשך כ 2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מבשלים את הרוטב במשך כמה דקות, עד שהוא בטעם עמוק, ואז מתבלים במלח ופלפל. השליכו את עלי המפרץ. לגלף את חזה הבקר על פני התבואה לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ולסדר על מגש גדול, מחומם. כפית את הרוטב והבצל על הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ