חזה בקר חג עם בצל
חזה בקר חג עם בצל עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 166 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן זית, שום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה בקר חג, זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, ו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל עם טימין, אורגנו ופפריקה. תמרח את התבלינים על החזה.
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים חמים ולהניח בצד עד מתרכך, על 20 דקות.
הסר את הפטריות מן הנוזל השריית; לשטוף ולקצוץ אותם בגסות. שמור את הנוזל השריה.
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול עד מנצנץ.
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב, על 8 דקות לכל צד.
להעביר את חזה הבקר מגש ויוצקים כל עודף שומן מן התבשיל.
מוסיפים את ורמוט ועוף, ואז יוצקים את הנוזלים השריית פטריות שמורות, עוצרים לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית. לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של התבשיל ומערבבים את העגבניות, פורצ ' יני ועלי דפנה.
להחזיר את חזה הבקר לתבשיל, צד שמן למעלה. מפזרים את הבצל והשום על הבשר ואל תוך הנוזל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים בתנור במשך 1 שעה. לחשוף ולבשל במשך 30 דקות. כפית את הבצל על גבי חזה הבקר ומבשלים כ -30 דקות יותר כדי לחמם את הבצל. לדחוף חלק הבצלים בחזרה לתוך הנוזל, לכסות צמות במשך כ 2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מבשלים את הרוטב במשך כמה דקות, עד שהוא בטעם עמוק, ואז מתבלים במלח ופלפל. השליכו את עלי המפרץ. לגלף את חזה הבקר על פני התבואה לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ולסדר על מגש גדול, מחומם. כפית את הרוטב והבצל על הבשר ומגישים.