חזה בקר מבושל לאט
חזה בקר מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 333 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו בצל, שיני שום, רוטב צ'ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. נסו חזה בקר מבושל איטי, חזה בקר רך בבישול איטי, ו חזה בקר צלוי איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים בצל ב -5 קילו. סיר איטי. משפשפים חזה עם פלפל; מניחים מעל בצל. למעלה עם פטריות. בקערה קטנה שלבו את המרק, רוטב הצ ' ילי, הסוכר החום והשום; יוצקים מעל חזה. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
הסר את החזה ושמור על חום. בקערה קטנה שלבו קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בישול. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות או עד להסמכה. פורסים חזה; מגישים עם רוטב.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. נ. ב. קאהונה שיראז הגדולה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![קאהונה שיראז הגדולה]()
קאהונה שיראז הגדולה
דומדמניות שחורות ואוכמניות, יין מעוגל בגימור מפולפל