חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש
חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב, וגזר ליום פטריק הקדוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך allspice פירות יער, עלי דפנה, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח ההימלאיה הוורוד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Goji Berry Cupcakes עם שוקולד Ganache ומלח ורוד ההימלאיה כקינוח. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 97 אוהדים. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קורנביף וכרוב קאפקייקס: קאפקייק יום פטריק הקדוש, בישול איטי בשר משומר וכרוב: מושלם ליום פטריק הקדוש, ו חזה בקר משומר עם כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
8 ימים לפני ההגשה, לשלב מלח, מלח (או מלח ורוד), וסוכר חום בקערה קטנה לטאטא עד הומוגנית. לשפשף באופן שווה על כל משטח של חזה בקר.
מערבבים פלפל, חרדל, כוסברה, allspice, ציפורן, ג ' ינג ' ר, ועלי דפנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של בשר, לחיצה על תבלינים בעדינות לתוך הבשר עד שהם מקל. לאטום את הבשר בשקית אטומה ואקום או תיק רוכסן נעילה עם כל האוויר לחוץ ממנו.
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר ולתת לנוח במשך 7 ימים, מרפרף פעם ביום.
כדי לבשל סיר סו-ויד: יום לפני ההגשה, להסיר את הבשר מן התיק בזהירות לשטוף את כל התבלינים תחת מים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר. לאטום מחדש בשקית ואקום ומבשלים ב 180° עד במכרז, על 10 שעות. המשך לשלב
לבשל בתנור הולנדי: יום לפני ההגשה, להסיר את הבשר מן השקית ולשטוף בזהירות את כל התבלינים מתחת למים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר. מחממים תנור ל 93°.
מניחים חזה בקר בתנור Durch גדול, לכסות עם מים על ידי כמה סנטימטרים, ולהביא לרתוח על חום גבוה.
הסר מהחום, לכסות עם מכסה מעט פתוח, במקום בתנור, ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 10 שעות. המשך לשלב
לאחר בשר מבושל, להעביר מיכל אטום יחד עם נוזל בישול (אם מבושל בתנור מים, רק לאחסן אותו בשקית ואקום שלה).
תן לנוח לפחות לילה, ועד 3 ימים.
יום: העברת נוזל בישול לסיר גדול או תנור הולנדי יחד עם גזר, תפוחי אדמה וכרוב. למעלה עם מים עד ירקות שקועים. פרוס בשר דק על גרגר מאוורר פרוסות החוצה במחבת גדולה.
להוסיף 1 כוס של נוזל מ סיר למחבת ומקום מחבת על גבי סיר. מחבת כיסוי. מביאים את הסיר לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד ירקות הם מכרז לחלוטין בשר מחומם דרך, כ 45 דקות.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz]()
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני