קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש

חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש
חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב, וגזר ליום פטריק הקדוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך allspice פירות יער, עלי דפנה, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח ההימלאיה הוורוד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Goji Berry Cupcakes עם שוקולד Ganache ומלח ורוד ההימלאיה כקינוח. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 97 אוהדים. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קורנביף וכרוב קאפקייקס: קאפקייק יום פטריק הקדוש, בישול איטי בשר משומר וכרוב: מושלם ליום פטריק הקדוש, ו חזה בקר משומר עם כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
8 ימים לפני ההגשה, לשלב מלח, מלח (או מלח ורוד), וסוכר חום בקערה קטנה לטאטא עד הומוגנית. לשפשף באופן שווה על כל משטח של חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים פלפל, חרדל, כוסברה, allspice, ציפורן, ג ' ינג ' ר, ועלי דפנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של בשר, לחיצה על תבלינים בעדינות לתוך הבשר עד שהם מקל. לאטום את הבשר בשקית אטומה ואקום או תיק רוכסן נעילה עם כל האוויר לחוץ ממנו.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר ולתת לנוח במשך 7 ימים, מרפרף פעם ביום.
4
כדי לבשל סיר סו-ויד: יום לפני ההגשה, להסיר את הבשר מן התיק בזהירות לשטוף את כל התבלינים תחת מים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר. לאטום מחדש בשקית ואקום ומבשלים ב 180° עד במכרז, על 10 שעות. המשך לשלב
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
לבשל בתנור הולנדי: יום לפני ההגשה, להסיר את הבשר מן השקית ולשטוף בזהירות את כל התבלינים מתחת למים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר. מחממים תנור ל 93°.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים חזה בקר בתנור Durch גדול, לכסות עם מים על ידי כמה סנטימטרים, ולהביא לרתוח על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהחום, לכסות עם מכסה מעט פתוח, במקום בתנור, ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 10 שעות. המשך לשלב
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לאחר בשר מבושל, להעביר מיכל אטום יחד עם נוזל בישול (אם מבושל בתנור מים, רק לאחסן אותו בשקית ואקום שלה).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תן לנוח לפחות לילה, ועד 3 ימים.
10
יום: העברת נוזל בישול לסיר גדול או תנור הולנדי יחד עם גזר, תפוחי אדמה וכרוב. למעלה עם מים עד ירקות שקועים. פרוס בשר דק על גרגר מאוורר פרוסות החוצה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
להוסיף 1 כוס של נוזל מ סיר למחבת ומקום מחבת על גבי סיר. מחבת כיסוי. מביאים את הסיר לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד ירקות הם מכרז לחלוטין בשר מחומם דרך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מגישים מיד עם חרדל חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני