חזה בקר צלוי
חזה בקר צלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עשן נוזלי, זרעי סלרי, מלח בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו חזה בקר צלוי, חזה בקר צלוי, ו חזה בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את אבקת השום, מלח הבצל ומלח הסלרי; משפשפים על החזה.
מניחים בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מפזרים עשן נוזלי אם רוצים. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לילה.
לרוטב, בסיר גדול, שלבו 2 כוסות מים, קטשופ, בצל, 4 כפות רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, חומץ, זרעי סלרי, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים; מכסים ומכניסים למקרר.
מניחים את החזה בתנור הולנדי; להוסיף מים שנותרו ורוטב ווסטרשייר למחבת. מכסים היטב.
אופים ב 325 # במשך 1-1 / 2 שעות; ניקוז.
אופים, ללא כיסוי, 1-2 שעות יותר או עד שהבשר רך.
תן לעמוד 20 דקות; פורסים דק על פני התבואה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות כובע לבה סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![כובע לבה סירה]()
כובע לבה סירה
כרם סירה של לבה קאפ ממוקם על מדרון עדין ופונה דרומה. מיקום זה מאפשר זמן תלייה ממושך המניב ארומה, טעם וטאנין מפותחים לחלוטין וכתוצאה מכך יין בעוצמה ועומק. דובדבן כהה ושזיף מספקים עוצמת מילוי פה עם רמז לחרוב ותבלינים.